Afwijkende facturatie gegevens

Het is mogelijk een afwijkend facturatie adres of afwijkende contactgegevens op te geven bij een debiteur. U kunt hiervoor de functionaliteit voor extra contactpersonen gebruiken.
 

Extra contactpersonen bij een debiteur

Bij het aanmaken of bewerken van een debiteur vindt u “Extra contactpersonen". Door te klikken op de link "Contactpersoon toevoegen" kunt u afwijkende gegevens opgeven. Als u meer velden toe wilt voegen gaat u met de muis voer "Meer velden toevoegen" en kiest u de gewenste velden.

Vervolgens kunt u dit nieuwe contact kiezen als standaard factuur contact. Bij een factuur maken zal dit contact dan altijd standaard gekozen zijn.
Een standaard contactpersoon kiezen

Factuur of offerte maken

Bij het maken van een factuur of offerte kunt u na het selecteren van de debiteur, ook de juiste contactpersoon kiezen. Dit extra uitklapmenu verschijnt alleen wanneer er meerdere contactpersonen zijn bij een debiteur.
Contact kiezen

Standaard contact instellen

Bij de debiteur kunt u een standaard contactpersoon instellen voor een factuur en offerte. Per factuur of offerte kunt u daar altijd handmatig weer vanaf wijken. Hierdoor heeft u volledige flexibiliteit in het facturatieprogramma.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.