Hoe kunnen we u helpen?  Administratie exporteren naar Yuki

  Er is een koppeling beschikbaar om uw administratie automatisch naar Yuki te exporteren. Het is enkel mogelijk te koppelen met het pakket Yuki compleet. De volgende gegevens kunnen worden geëxporteerd: 
  • Debiteuren
  • Verkoopfacturen

  Koppelen en instellen

  Ga binnen WeFact in het menu naar "Exporteren" en kies vervolgens voor "Boekhoudpakket". Kies op de geopende pagina voor Yuki. Een instelproces zal geopend worden, waarmee u een koppeling legt met de Yuki webservice.


  (Afwijkende) grootboekrekeningen

  U kunt precies aangeven op welke grootboekrekeningen de omzet weggeboekt moet worden. In WeFact kunt u producten indelen in productgroepen. Bij de instellingen pagina richting het boekhoudpakket kunt u afwijkende grootboekrekeningen voor iedere productgroep koppelen, om ook in Yuki inzicht in de omzet te houden.

  Automatisch exporteren

  Het is mogelijk dagelijks automatisch te exporteren. Onderaan de instellingen pagina richting het boekhoudpakket onder het kopje “Automatisering” kunt u kiezen om de facturen automatisch te laten exporteren. Dit gebeurt dagelijks na 6.00u.  

  Hulp nodig?

  Wij helpen u graag bij vragen over het instellen van de Yuki koppeling. U kunt contact opnemen via helpdesk@wefact.nl of telefonisch op 085-732 57 00.