Administratie exporteren naar Yuki

Er is een koppeling beschikbaar om uw administratie automatisch naar Yuki te exporteren. Het is enkel mogelijk te koppelen met het pakket Yuki compleet. De volgende gegevens kunnen worden geëxporteerd:
  • Debiteuren
  • Verkoopfacturen

Koppelen en instellen

Ga binnen WeFact in het menu naar "Exporteren" en kies vervolgens voor "Boekhoudpakket". Kies op de geopende pagina voor Yuki. Een instelproces zal geopend worden, waarmee u een koppeling legt met de Yuki webservice.


(Afwijkende) grootboekrekeningen

U kunt precies aangeven op welke grootboekrekeningen de omzet weggeboekt moet worden. In WeFact kunt u producten indelen in productgroepen. Bij de instellingen pagina richting het boekhoudpakket kunt u afwijkende grootboekrekeningen voor iedere productgroep koppelen, om ook in Yuki inzicht in de omzet te houden.

Automatisch exporteren

Het is mogelijk dagelijks automatisch te exporteren. Onderaan de instellingen pagina richting het boekhoudpakket onder het kopje “Automatisering” kunt u kiezen om de facturen automatisch te laten exporteren. Dit gebeurt dagelijks na 6.00u.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij vragen over het instellen van de Yuki koppeling. U kunt contact opnemen via helpdesk@wefact.nl of telefonisch op 085-732 57 00.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig