Extra toelichting toevoegen aan een offerte PDF

Indien het gewenst is om extra tekst toe te voegen aan een offerte PDF, dan kan de offerteomschrijving hiervoor gebruikt worden. De ingegeven tekst zal dan buiten het factuurregelblok zichtbaar worden.

Extra tekst toevoegen aan een offerte

Op de offerteaanmaakpagina kunt u de gewenste tekst bovenin ingeven in het tabblad "Omschrijving".

Zichtbaar maken op PDF

Om deze tekst daadwerkelijk zichtbaar te maken op de offerte PDF, dient er een variabele toegevoegd te worden in de huisstijl van de offerte. Ga hiervoor naar menuknop "Instellingen", submenu "Huisstijl" en kies onder "PDF bestanden" voor "Offerte".

Klik nu aan de linkerzijde onder 'Blokken toevoegen' voor "Tekstblok". Voeg hier vervolgens de variabele [offerte_omschrijving] toe die u in de beschikbare variabelen tabel kunt vinden. Het tekstblok verschijnt linksboven in de hoek en kan nu naar wens worden gepositioneerd door deze te verslepen. Om precizie toe te passen, kunt u het tekstblok bewerken door deze aan te klikken en de instellingen in tabblad "Positionering" juist te zetten.

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.