Hoe kunnen we u helpen?  iDEAL aanbieden aan klanten

  iDEAL stelt u in staat om online betalingen te ontvangen. Dit betekent dat als uw klant een factuur ontvangt u in dit e-mail bericht een link kan opnemen om de betaling direct via iDEAL te voldoen. Het gebruik van iDEAL kan dus zorgen voor het sneller ontvangen van betalingen.

  iDEAL aanbieder: Mollie

  Mollie is een betaalprovider en de tussenpartij waar WeFact mee samenwerkt om iDEAL te gebruiken in WeFact.

  Voordelen van het werken met Mollie in WeFact

  • Geen abonnement
  • Per ontvangen betaling: € 0,29
  • Dagelijks overgemaakt 
  • Factuur automatisch op betaald
  • Ook ondersteuning voor o.a. Bankcontact, Paypal en Creditcard 

  Mollie instellen

  U kunt via de volgende link u aanmelden bij Mollie: Mollie. U doet dus rechtstreeks met Mollie zaken.

  Indien u alle verificatie-stappen bij Mollie heeft doorlopen en u gereed bent om iDEAL betalingen te ontvangen kunt u binnen WeFact in het menu gaan naar "Instellingen". Op de geopende pagina vindt u een onderdeel "Betaalmogelijkheden". Het enige dat u hoeft te doen is uw Mollie Live API Key in te vullen van het websiteprofiel dat u binnen het paneel van Mollie heeft gedefinieerd. 

  Betaallink in factuur e-mail bericht

  Standaard staat ingesteld, wanneer de betaalmethode is geactiveerd, dat de betaallink getoond zal worden.

  Mocht de betaallink uit het e-mailbericht gehaald zijn kan dit alsnog zelf ingesteld worden. Ga in het menu naar "Instellingen" en kies in het submenu voor "Huisstijl". Klik in de rechterkolom onder "E-mailberichten" op "Factuur" om het e-mailbericht te bewerken. Kies vervolgens voor het scenario "Openstaande factuur".

  In het e-mailbericht staat een online betaallink. Met de rechtermuisknop kunt u kiezen voor "Link wijzigen". Het onderstaande pop-up scherm zal nu verschijnen en dient er als volgt uit te zien.
  iDEAL link in e-mail