Hoe kunnen we u helpen?  iDEAL aanbieden aan klanten

  iDEAL stelt u in staat om online betalingen te ontvangen. Dit betekent dat als uw klant een factuur ontvangt u in dit e-mail bericht een link kan opnemen om de betaling direct via iDEAL te voldoen. Het gebruik van iDEAL kan dus zorgen voor het sneller ontvangen van betalingen.

  iDEAL aanbieder: Mollie

  Mollie is een betaalprovider en de tussenpartij waar WeFact mee samenwerkt om iDEAL te gebruiken in WeFact.

  Voordelen van het werken met Mollie in WeFact

  • Geen abonnement
  • Per ontvangen betaling: € 0,29
  • Dagelijks overgemaakt 
  • Factuur automatisch op betaald
  • Ook ondersteuning voor o.a. Bankcontact, Paypal en Creditcard 

  Mollie instellen

  U kunt via de volgende link u aanmelden bij Mollie: Mollie. U doet dus rechtstreeks met Mollie zaken.

  Indien u alle verificatie-stappen bij Mollie heeft doorlopen en u gereed bent om iDEAL betalingen te ontvangen kunt u binnen WeFact in het menu gaan naar "Instellingen". Op de geopende pagina vindt u een onderdeel "Betaalmogelijkheden". Het enige dat u hoeft te doen is uw Mollie Live API Key in te vullen van het websiteprofiel dat u binnen het paneel van Mollie heeft gedefinieerd. 

  Betaallink in factuur e-mail bericht

  Standaard staat ingesteld, wanneer de betaalmethode is geactiveerd, dat de betaallink getoond zal worden.

  Mocht de betaallink uit het e-mailbericht gehaald zijn kan dit als nog zelf ingesteld worden. Ga in het menu naar "Instellingen" en kies vervolgens in het submenu "Huisstijl". Klik op "Factuur" in de rechterkolom om het e-mail bericht te bewerken. In deze editor vindt u verschillende variabelen. Onder de categorie "Factuur" vindt u de variabele voor "URL voor online betalingen"; dit is de variabele [factuur_betaallink]. Deze variabele wordt vervangen door de URL om online te betalen.
  iDEAL link in e-mail