Online goedkeuren van een offerte

Wanneer u de offerte via WeFact toestuurt naar uw klant, zal er automatisch een link toegevoegd worden in het e-mailbericht om de offerte online te kunnen accepteren. Na het aanklikken van de link kan de klant online een handtekening zetten en de acceptatie versturen. U ontvangt een bevestiging dat de offerte is geaccepteerd. Bij het accepteren van de offerte wordt de handtekening, de naam, het IP-adres en de datum met tijd geregistreerd.

Accepteren door de klant

Klant accepteert offerte online

Geaccepteerde offerte in WeFact

Offerte accepteren link in offerte e-mail bericht

Mocht de offerte online accepteren link uit het e-mailbericht gehaald zijn kan dit alsnog zelf ingesteld worden. Ga in het menu naar "Instellingen" en kies in het submenu voor "Huisstijl". Klik in de rechterkolom onder "E-mailberichten" op "Offerte" om het e-mailbericht te bewerken.

In het e-mailbericht staat een offerte online accepteren link. Met de rechtermuisknop kunt u kiezen voor "Link wijzigen". Het onderstaande pop-up scherm zal nu verschijnen en dient er als volgt uit te zien. 
Offerte online accepteren link in e-mail


Tip! U kunt ook een (automatische) bevestiging van de acceptatie sturen. Lees voor meer informatie dit helpartikel.

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig