Offerte inplannen voor verzenden

Een offerte die u nog niet heeft verstuurt en nog als concept staat, kunt u inplannen. Dat wil zeggen dat u opgeeft op welke datum en tijd WeFact de offerte voor u mag versturen. Zo hoeft u dit niet meer te onthouden.

Een ingeplande offerte kunt u herkennen in het offerteoverzicht aan de toevoeging van de datum en het tijdstip waarop de offerte verstuurd gaat worden.
 

Hoe plan ik een offerte in?

De functie "Offerte inplannen" vindt u op de bekijkpagina van een concept offerte. Aan de rechterkant vindt u bij de overige acties een blauw linkje "Offerte inplannen".

Kan ik ook meerdere offertes tegelijk inplannen?

Het is mogelijk om meerdere concept offertes tegelijk in te plannen. Dit kan door in het offerte overzicht de offertes onder "Concept" aan te vinken en onderaan in de dropdown "Met geselecteerde" te kiezen voor "Offerte inplannen". U krijgt nu een pop-up scherm om de datum en tijd te bepalen voor het versturen van alle gekozen offertes.
 

Kan ik een ingeplande offerte annuleren?

Het annuleren van een ingeplande offerte kan op de betreffende offertepagina door aan de rechterzijde onder overige acties op "Offerte inplanning annuleren" te klikken. Meerdere offertes zijn in één keer te annuleren via het offerteoverzicht. Vink hiervoor de offertes aan en kies onderaan in de dropdown "Met geselecteerde" voor "Offerte inplanning annuleren".

Tip

U kunt ook een conceptfactuur inplannen om automatisch te laten versturen
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.