Inkoopfacturen goedkeuren of afwijzen

Nadat u autoriseren heeft ingesteld (lees hier hoe u dit kunt instellen) in uw WeFact administratie is het voor de autorisator(s) mogelijk om inkoopfacturen goed te keuren of af te wijzen. Het goedkeuren/afkeuren van een inkoopfactuur kan eenvoudig via de mobiele app of via uw computer.

Hoe werkt het?
Zodra nieuwe inkoopfacturen verwerkt worden in uw administratie komen deze in een aparte tabel 'Nog te autoriseren' op de inkoopfacturen overzichtspagina. In deze tabel kunt u precies zien wie de inkoopfactuur nog moet(en) autoriseren. Zo lang een inkoopfactuur nog geautoriseerd moet worden is het niet mogelijk om deze te exporteren naar het boekhoudpakket of op te nemen in een betaalbatch.
Nog te autoriseren inkoopfacturen
Inkoopfacturen die worden afgewezen zullen ook in een aparte tabel verschijnen met 'Afgewezen'. In deze tabel kunt u tevens de reden voor afwijzen zien door met uw muis over 'afgewezen' te bewegen.
Afgewezen inkoopfacturen

Een inkoopfactuur goedkeuren of afwijzen

Een autorisator kan een inkoopfactuur goedkeuren of afwijzen door een nog te autoriseren inkoopfactuur aan te klikken. Bovenaan zijn er 2 grote actieknoppen "Goedkeuren" en "Afwijzen". In geval van afwijzen dient u verplicht een reden op te geven.
Tip: autoriseer (sneller) via de mobiele app van WeFact.Een inkoopfactuur goedkeuren of afwijzen
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.