WeFact Standard HelpExporteren naar Snelstart
Er is een koppeling beschikbaar om uw administratie automatisch naar Snelstart te exporteren. Hiervoor heeft u Snelstart nodig waarbij de database online/in de cloud staat.
De volgende gegevens kunnen worden geëxporteerd:
  • Debiteuren
  • Verkoopfacturen
  • Crediteuren
  • Inkoopfacturen


Koppelen en instellen
Ga in WeFact Standard in het menu naar "Exporteren". Kies op de geopende pagina voor Snelstart. Een instelproces zal geopend worden, waarmee u een koppeling legt met de Snelstart webservice.

Debiteurnummering
De debiteurnummers worden één-op-één geëxporteerd naar Snelstart.

(Afwijkende) grootboekrekeningen
U kunt precies aangeven op welke grootboekrekeningen de omzet weggeboekt moet worden. In WeFact kunt u producten indelen op productgroepen. Tijdens het instellen kunt u afwijkende grootboekrekeningen voor iedere productgroep instellen, om ook in Snelstart inzicht in de omzet te houden.

Automatisch exporteren
Bij het instellen van de koppeling kunt u aangeven dat gegevens automatisch geexporteerd mogen worden. Het exporteren gebeurt dagelijks vanaf 06:00 uur.

Betalingen ophalen
Dit is op dit moment nog niet mogelijk. De verwachting is dat Snelstart en WeFact later in 2017 dit gaan realiseren.

Nog geen SnelStart online?
Indien u nog geen gebruik maakt van de online versie van SnelStart, kunt u dit eenvoudig installeren. Klik hier om via een installatiefilmpje te zien hoe u uw lokale administratie online kunt zetten.

Hulp nodig?
Wij helpen u graag bij vragen over het instellen van de Snelstart koppeling. U kunt contact opnemen via helpdesk@wefact.nl of telefonisch op 085 - 732 57 00.

Vul onderstaand formulier in:


Versturen