Een inkoopfactuur PDF bestand splitsen

Het is mogelijk om een PDF bestand dat u heeft geupload als inkoopfactuur te splitsen in meerdere losse documenten. Soms komt het voor dat PDF bestanden die u heeft ingescand samen in 1 bestand komen te staan. In dat geval is deze functie handig om het PDF bestand in WeFact op te kunnen splitsen naar aparte inkoopfacturen.

Een inkoopfactuur PDF splitsen in WeFact

Wanneer een inkoopfactuur PDF uit meerdere pagina's bestaat zal er in WeFact een knop verschijnen om de inkoopfactuur te splitsen. U dient hiervoor de inkoopfactuur te openen. Kies op de geopende inkoopfatuur voor het icoontje met de schaar om het document te splitsen.  
Document splitsen
Op de geopende pagina verschijnen nu alle documenten uit uw scan. Rechts bovenin kunt u het vinkje “Splits elke pagina” activeren. Tussen elke pagina verschijnt nu een scheidingslijn. Het is daarnaast ook mogelijk zelf een scheidingslijn aan te brengen of een scheidingslijn te verwijderen. Dit doet u bijvoorbeeld als een van de facturen uit uw document uit twee of meer pagina’s bestaat. Door met uw muis te klikken tussen de pagina's kunt u een scheidingslijn aanbrengen of juist verwijderen. Kies nadat u op de gewenste plaatsen een spitsing hebt aangebracht onderaan voor de blauwe actieknop “Splitsen”.
Scheidingslijnen aanbrengen om document te splitsen
Na dat u alle documenten heeft gesplitst worden deze allemaal als losse facturen toegevoegd en herkent. In uw “Nog te verwerken” overzicht van de inkoopfacturen worden de scans als volgt toegevoegd: scan 1-1.pdf, scan 1-2.pdf, etc.
Inkoop overzicht gesplitst
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.