Inkoopfactuur betalen met QR-code

Betaling met de QR-code wordt ondersteund door de banken:
ING, Knab, ASN bank, Bunq, RegioBank, SNS bank en Argenta.
Het is mogelijk om een factuur eenvoudig en snel te betalen met een QR-code. Voeg op de gebruikelijke manier uw inkoopfactuur toe en kies voor verwerken. Begint u net met WeFact? Hier vindt u de instructies om uw inkoopfacturen toe te voegen aan uw WeFact administratie.

Bovenin uw scherm vindt u een actieknop met “Betaal met QR-code”. Wanneer u op deze knop klikt komt u uit op een vervolgscherm. De optie om te betalen met een QR code is alleen zichtbaar indien:
  • de inkoopfactuur een positief open bedrag heeft;
  • de inkoopfactuur niet geïncasseerd wordt;
  • de inkoopfactuur een bedrag in Euro heeft.
Meerdere inkoopfacturen achter elkaar betalen kunt u doen door de checkboxen aan te vinken in het overzicht en in het uitklapmenu te kiezen voor ‘Betaal met QR code’.


Op dit scherm is aan de linkerzijde de bijlage van de inkoopfactuur te zien en aan de  rechterzijde vindt u de invoervelden voor de betaling. Deze QR-code kunt u scannen met uw mobiel bankieren bank app op uw mobiele telefoon. De invoervelden worden gevuld met de data die bekend is bij de inkoopfactuur en de betreffende crediteur. Als een crediteur geen ’Naam rekeninghouder’ heeft zal de bedrijfsnaam gebruikt worden. 


 
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.