Meerdere handelsnamen

Heeft u meerdere handelsnamen, dan is het mogelijk om deze onder te brengen in één WeFact administratie. Dit heeft echter wel een belangrijke voorwaarde. Er dient sprake te zijn van hetzelfde btw-nummer. De Belastingdienst vereist namelijk per btw-nummer een chronologische opvolging van de factuurnummers.
 

Gezamelijk btw-nummer

Vallen de handelsnamen onder hetzelfde btw-nummer dan mag de facturatie vanuit één WeFact administratie worden uitgevoerd. U kunt in dit geval een extra huisstijl aanmaken om zo vanuit beide handelsnamen facturen te maken. Op deze manier heeft u één factuurreeks voor al uw facturen.
 

Afzonderlijk btw-nummer

Hebben de handelsnamen een eigen btw-nummer dan dient u voor iedere handelsnaam een afzonderlijke administratie te voeren. Vanuit het administratie overzicht kunt u eenvoudig een extra administratie aanmaken. Deze wordt automatisch gekoppeld aan uw gebruikersnaam zodat beide administraties bereikbaar zijn middels uw inloggegevens.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.