Back-up maken

Bij het importeren van data of juist het opschonen van data via de testdata- opschonen-pagina, zal WeFact automatisch een back-up maken. Mocht er iets verkeerd zijn gegaan, dan is het altijd mogelijk om via deze back-up terug te keren naar het moment van voor de uitgevoerde actie.
 

Zelf back-up maken

Gaat u een actie uitvoeren en wilt u uit voorzorg handmatig een back-up maken, dan kan dat ook. Ga hiervoor via menuknop "Instellingen" naar het onderdeel "Back-up" en klik op "Back-up maken". 
 

Back-up terugzetten

Indien er bij het uitvoeren van de actie iets is misgegaan, dan kunt u de back-up terugzetten. De actie wordt dan ongedaan gemaakt en uw administratie wordt teruggezet naar het moment dat de back-up is aangemaakt. Het terugzetten van de back-up doet u door via menuknop "Instellingen" naar het onderdeel "Back-up" te gaan. Op deze pagina staan alle back-ups die de afgelopen tijd zijn aangemaakt. Kies nu achter de juiste back-up voor "Terugzetten".

Let op! Indien u een back-up terugzet na het opschonen van testdata, dan kunnen eventuele bijlagen niet meer teruggehaald worden.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.