Nieuw product toevoegen

WeFact biedt u de mogelijkheid om producten aan te maken, waardoor u nog eenvoudiger uw offertes en facturen kunt aanmaken. Een reeds toegevoegd product is vanuit een nieuwe offerte, factuur of abonnement te selecteren en kan nog geheel naar wens worden gepersonalisseerd.
 

Nieuw product toevoegen

Een nieuw product kan op twee manieren worden toegevoegd in de administratie.

1. Product toevoegen vanuit menuknop "Producten"

Navigeer naar de menuknop "Producten" om een nieuw product aan te maken. Geef minimaal een productnaam (voor intern gebruik) en een productomschrijving in om het product toe te voegen. Uiteraard kan ook een eenheid, prijs, productnummer en een btw-percentage worden ingegeven. Wist u dat u producten ook eenvoudig vanuit een Excel bestand kunt importeren?

2. Product toevoegen vanuit een offerte- factuur- of abonnement-aanmaakpagina

Bij het aanmaken van een nieuwe offerte, factuur of abonnement is het mogelijk om een bestaand product te kiezen of een nieuw product toe te voegen. Door te kiezen voor "nieuw product" verschijnt een pop-up waarin alle gegevens in te vullen zijn. Het nieuwe product zal toegevoegd worden aan uw productenlijst.
Pop-up product aanmaken
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.