Periode toevoegen aan offerteregel

Aan een offerteregel kan een periode worden toegekend om aan te duiden dat het bedrag van toepassing is op een bepaalde tijd.
 

Abonnement

Er kan gekozen worden om bij het opgeven van de periode direct een abonnement aan te maken. Hiermee wordt in de module "Abonnementen" een nieuw item aangemaakt wat ervoor zorgt dat WeFact automatisch de factuur(regel) periodiek zal aanmaken. Let er in dit geval wel op dat de datum waarop je de factuurregel wordt toevoegt, bepalend is voor het automatisch creeëren van de nieuwe factuur(regel) via het abonnement.
 

Tekstuele periode

Het is ook mogelijk om enkel de periode bij de offerteregel te vermelden. In dit geval wordt er dus geen abonnement aangemaakt, maar wordt de ingegeven periode enkel tekstueel weergegeven bij de offerteregel. Deze keuze is voornamelijk handig indien het geen terugkerende facturatie betreft.

Periode toevoegen
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.