Factuur op betaald zetten

Er zijn drie methoden om een factuur binnen WeFact de status "Betaald" te geven.

Handmatig

Wanneer u op de factuuroverzichtspagina van de betreffende factuur zit, kunt u via de actieknop "Betaald" aangeven dat de factuur betaald is. U kunt vervolgens aangeven of de factuur betaald is via bankoverschrijving, contante betaling of pinbetaling.
Factuur op betaald zetten

Directe bankkoppeling

De directe bankkoppeling biedt u de mogelijkheid om betalingen van uw inkoop- en verkoopfacturen al dan niet automatisch te verwerken. De bank wordt in WeFact ingeladen en WeFact zal op basis van herkenning de banktransacties matchen met de facturen. Meer hierover leest u in het volgende help-artikel. 

Via bankafschriften inlezen

Door uw bankafschriften in te lezen kunt u deze transacties matchen aan een factuur, waarmee u de factuur de status betaald geeft. WeFact zal op basis van bedrag, omschrijving en naam proberen suggesties te geven voor eventuele matches. Meer hierover leest u in het volgende help-artikel.

Betalingen ophalen uit het boekhoudpakket

Indien u een koppeling heeft met een van de volgende boekhoudpakketten; Exact online, Twinfield, E-boekhouden, Software Gemak (Unit4) of SnelStart dan kunnen de betalingen opgehaald worden uit het boekhoudpakket. Dit betekent dat als de transactie tegen de boeking is afgeletterd in het boekhoudpakket, ook de factuur in WeFact hiermee op betaald kan worden gezet.

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.