Eigen gemaakte offerte PDF gebruiken binnen WeFact

Het is in WeFact mogelijk om PDF bestanden die u zelf heeft gemaakt te gebruiken als offerte. U kunt deze PDF bestanden toevoegen bij het aanmaken of bewerken van een offerte. Op deze manier kunt u uitgebreide offertes maken en opvolgen via WeFact. 
 
 

 

Eigen PDF uploaden

Zo kunt u uw eigen voorblad toevoegen, extra documenten of zelfs een volledig eigen gemaakte offerte PDF via WeFact online laten accepteren.
Upload PDF bestanden om te gebruiken in uw offerte

Tijdens het uploaden van een PDF bestand kunt u de volgorde bepalen, eventueel kunt u deze volgorde later nog aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld een PDF uploaden om te gebruiken als voorblad of inleiding voor uw offerte en is het ook mogelijk om vervolgbladen toe te voegen achter de offerteregels.

Een offerte met voorblad/inleiding en vervolgblad

De offerteregels onzichtbaar maken

Daarnaast is het ook mogelijk om de offerteregels die u opgeeft in WeFact onzichtbaar te maken in de uiteindelijke PDF. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een offerte heeft opgemaakt buiten WeFact om, maar deze toch in WeFact wilt verwerken zodat u de opvolging kunt bijhouden en de klant de offerte online kan accepteren.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Een ogenblik geduld...