Grondslagtabel toevoegen op PDF factuur

Uw factuur in WeFact is standaard voorzien van een totaalblok waarin de toegepaste btw percentages met het bijbehorende btw bedrag worden getoond.
Het kan hiernaast ook wenselijk zijn om meer inzicht te geven in het totaalbedrag waarover het btw percentage is berekend. De grondslag wordt dit genoemd.
 

Toevoeging op factuur

WeFact heeft de mogelijkheid om een dergelijke grondslagtabel toe te voegen op uw PDF factuur. Met behulp van een grondslagtabel creeer je automatisch een duidelijk inzicht in de grondslagen en btw bedragen per percentage.
Wenst u hiervan gebruik te maken dan kunt u ons een e-mail sturen op helpdesk@wefact.nl. Om de grondslagtabel toe te kunnen voegen hebben wij tijdelijke toegang nodig tot uw administratie welke u via de groene HELP aan de rechterkant van uw scherm binnen WeFact kunt verlenen. Vergeet in de e-mail niet uw administratienaam erbij te vermelden.

Voorbeeld grondslagtabel
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.