Automatisch verwerken van banktransacties

Maakt u gebruik van de bankkoppeling in WeFact, dan is het mogelijk uw banktransacties automatisch te laten verwerken.

Banktransacties ophalen  

Banktransacties worden dagelijks opgehaald bij de bank en WeFact probeert hierbij automatisch de bijbehorende factuur, inkoopfactuur of incassobatch te matchen. Wanneer er nieuwe transacties bijgekomen zijn waarvoor WeFact een betrouwbare match heeft gevonden, dan kun je instellen dat deze volledig automatisch verwerkt en doorgezet worden naar het archief.

Instelling

In het hoofdmenu onder “Instellingen” submenu “Bank” vindt u het kopje “Automatisch matchen van transacties”. U kunt hier aanvinken dat de transacties met een betrouwbare match automatisch verwerkt mogen worden. Een factuur krijgt hierdoor direct de status (deels)betaald en de eventuele ingestelde betalingsnotificatie wordt verstuurd naar de klant. Uiteraard is het ook mogelijk te kiezen om handmatig matches te verwerken.Automatisch verwerken van banktransacties

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.