Bevestiging sturen van offerte acceptatie

Het is mogelijk om een bevestiging per e-mail te sturen nadat uw klant een offerte geaccepteerd heeft. Deze bevestiging kan handmatig verzonden worden of u kunt geautomatiseerd een bevestiging per e-mail verzenden.
 

Automatisch een bevestiging sturen

U kunt WeFact de opdracht geven om automatisch een bevestigingsmail te sturen na het ontvangen van een offerte acceptatie. U vindt deze instelling via menuknop "Instellingen" onderdeel "Offertes".

Bevestiging offerte acceptatie instelling


Handmatig een bevestiging sturen

De bestigingsmail is ook handmatig te verzenden naar uw klant. Dit is vooral handig als de offerte niet online geaccepteerd is. De optie om de offerte acceptatie te bevestigen vindt u als actieknop zodra de offerte daadwerkelijk geaccepteerd is.
Handmatig offerte acceptatie bevestiging verzenden


E-mailbericht personaliseren

Uw administratie beschikt over een standaard bevestigings e-mail. Uiteraard is deze volledig naar wens te personaliseren. Het e-mailbericht vindt u via menuknop "Instellingen" onderdeel "Huisstijl". Onder e-mailberichten kiest u vervolgens voor "Offerte is geaccepteerd". Hier kunt u het bericht naar wens aanpassen. Bevestig de bewerking door deze rechts onderaan op te slaan.

De bevestigings e-mail is ook nog aan te passen voor de verzending. Deze optie kunt u aanvinken in het pop-up scherm nadat u voor "Stuur accepteer bevestiging" heeft gekozen.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.