Hoe e-commerce klant ScalaXL
de API van WeFact ten volle benut

Groot bedrijf succesverhaal
ScalaXL E-Commerce

ā€œWeFact is erg gebruiksvriendelijk, intuĆÆtief en overzichtelijk. Het integreren met de API verliep vlekkeloos.ā€

ā€” ScalaXL

"ScalaXL is een online warenhuis met een ontzettend breed assortiment. We zijn continu bezig met het uitbreiden van alle productcategorieƫn, zodat er een compleet aanbod ontstaat. Ondertussen werken we aan onze ambitie om door te groeien naar West-Europa. Dat WeFact geschikt is voor meerdere talen komt dan ook goed uit."

Naar de website van ScalaXL

De informatie die bij een bestelling op onze website ingevuld wordt komt direct via de API in WeFact terecht zodat facturen gegenereerd worden. Deze administratie wordt dan ook weer teruggekoppeld naar de klant.

Omdat dit proces volledig automatisch verloopt hebben we hier geen omkijken naar. De hoeveelheid verkopen heeft geen effect op de werking, wat groei niet in de weg staat. De koppeling is betrouwbaar vanwege het systeem dat compleet is.

Hoe zijn jullie bij WeFact gekomen?

Door het ondervinden van tekortkomingen in ons boekhoudpakket zijn we voor ScalaXL in aanraking gekomen met WeFact. We waren op zoek naar een factureringssysteem, waarin inkoopfacturen en klantfacturen makkelijk te verwerken zijn. En natuurlijk goed zou ā€˜communicerenā€™ met onze webshop.

Hoe gebruiken jullie WeFact?

Een klant plaatst een bestelling op scalaxl.nl. Dat kan rechtstreeks via de website gaan, maar ook veel via bol.com of amazon.com. Dan laten we de klant betalen via betaalprovider Mollie en maken we via WeFact geautomatiseerd een factuur aan. Deze wordt vervolgens geƫxporteerd naar Exact Online.

Het integreren met de API verliep vlekkeloos
- ScalaXL

Waarom WeFact?

WeFact is erg gebruiksvriendelijk, intuĆÆtief en overzichtelijk. Het integreren met de API verliep vlekkeloos. We maken vooral gebruik van de mogelijkheid om facturen automatisch te behandelen. Uiteindelijk willen we ook graag offertes gaan e-mailen vanuit WeFact, want dat lijkt ons voor zowel de klant als voor onze medewerkers erg inzichtelijk. Daarbij komt het ook nog eens professioneel over wanneer een klant een offerte online kan accepteren!

Meer succesverhalen van ondernemers:

Over WeFact

WeFact helpt dagelijks duizenden ondernemers met het makkelijker maken van hun administratieproces. De ondernemer kan zelf foutloos (periodiek) factureren en offertes maken in eigen huisstijl, en inkoopfacturen (scan-en-herken) verwerken, betalen en autoriseren. WeFact exporteert automatisch de financiële data naar het boekhoudpakket.

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer over WeFact, geven een demo of helpen u bij het inzetten van WeFact bij uw ondernemers.
Telefonisch op 085 - 732 57 00 of per e-mail op sales@wefact.nl.

U kunt ook direct een afspraak plannen met een accountmanager voor een live tour.

Nicole Cornelis

Account manager

Sven Zaal

Account manager

Pascal van Deursen

Account manager

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Een ogenblik geduld...

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Een ogenblik geduld...