Geen hostingbedrijf? Klik hier voor WeFact Standard

Facturatiepakket speciaal voor de hostingbranche


Inclusief responsive klantenpaneel en bestelformulier

WeFact Hosting Facturatiepakket speciaal voor de hostingbranche WeFact Hosting versie 4.2
Probeer WeFact Hosting
30 dagen gratis!Proefperiode starten


Na de proefperiode kunt u WeFact Hosting blijven gebruiken vanaf € 20,- per maand.WeFact Hosting bestelfomulier op uw eigen website


Bestelformulier op
uw eigen website


In WeFact Hosting kunt u bestelformulieren aanmaken en precies bepalen welke producten uw klanten kunnen bestellen. Het bestelformulier kent een domeinnaam controle, hostingpakketten vergelijkingstabel en een SSL keuzehulp.

Het bestelformulier is eenvoudig te integreren in uw website. Heeft u een Wordpress website, dan kunt u onze Wordpress plugin gebruiken.


WeFact Hosting bestelfomulier op uw eigen website


De diensten worden automatisch aangemaakt

Diensten worden automatisch aangemaakt


Een bestelling wordt automatisch opgepakt door WeFact Hosting, de diensten worden aangemaakt en de klant ontvangt de factuur.
Met meer dan 45 integraties kan WeFact Hosting u het volgende uit handen nemen:

Een bestellingen wordt automatisch opgepakt door WeFact Hosting, de diensten worden aangemaakt en de klant ontvangt de factuur. Met meer dan 45 integraties kan WeFact Hosting u het volgende uit handen nemen:Domeinnamen registreren


Domeinnamen kunnen bij meer dan 20 registrars realtime geregistreerd worden. Tevens kunt u en uw klant de WHOIS, nameservers en DNS beheren.

Hostingaccounts aanmaken


Een webhosting en reseller account kan direct worden aangemaakt op de server bij 5 hosting controle panelen. De inloggegevens worden naar de eindklant gestuurd.

SSL certificaten aanvragen


SSL certificaten kunnen bij 4 SSL leveranciers worden aangevraagd. Vanuit het paneel kunt u of de klant het aangevraagde certificaat downloaden.

VPS aanmaken


Een VPS kan aangemaakt worden op één van de ondersteunende platformen. De inloggegevens worden automatisch naar de eindklant gestuurd.Bekijk alle functionaliteiten Bekijk alle functionaliteiten

Oplevering

OpleveringNa verwerking van de bestelling verstuurd WeFact Hosting de factuur en eventuele opleveringsgegevens zoals inloggegevens.
U kunt zelf volledig bepalen hoe deze communicatie er uit ziet.

Na verwerking van de bestelling verstuurd WeFact Hosting de factuur en eventuele opleveringsgegevens zoals inloggegevens.
U kunt zelf volledig bepalen hoe deze communicatie er uit ziet.WeFact Hosting bestelfomulier op uw eigen website WeFact Hosting bestelfomulier op uw eigen website


Klantenpaneel in
uw eigen stijl


Het klantenpaneel geeft uw klant de mogelijkheid zelf grip te hebben op de afgenomen diensten. Denk hierbij aan acties zoals facturen bekijken, direct inloggen in het hosting account (single sign-on) en het wijzigen van DNS en WHOIS gegevens.

Bepaal het uiterlijk
Voeg uw logo toe en pas de kleuren aan. U kunt met CSS uw huisstijl verder toepassen of zelfs menuknoppen met pagina's toevoegen.

Lees hier de uitgebreide mogelijkheden
Ontwikkel integraties of koppel met de API en webhooks

Ontwikkel integraties of koppel met de API en webhooks


Ondanks dat er vele integraties gerealiseerd zijn, kan het zijn dat de integratie met het pakket of de partij die u gebruikt nog niet gelegd is. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar die u in de gelegenheid stelt om zo'n integratie dan zelf te realiseren.

Door de uitgebreide API, webhooks en documentatie voor integraties kan WeFact zelfs breder ingezet worden dan alleen voor hosting.

Ondanks dat er vele integraties gerealiseerd zijn, kan het zijn dat de integratie met het pakket of de partij die u gebruikt nog niet gelegd is. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar die u in de gelegenheid stelt om zo'n integratie dan zelf te realiseren.

Door de uitgebreide API, webhooks en documentatie voor integraties kan WeFact zelfs breder ingezet worden dan alleen voor hosting.Bekijk de developer resources Bekijk de developer resourcesWat zeggen onze klanten?


“Een zeer stabiel product, met een goede helpdesk en bijzonder interessante functies en koppelingen. Gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date. Het helpt elke dag mee in onze efficiënte dienstverlening.”


- Nick van Gils, Webcolors
Koppeling met uw boekhoudpakket

Koppeling met uw boekhoudpakketWeFact ondersteunende boekhoudpakketten

Data uit uw WeFact administratie in uw boekhoudpakket


Met de boekhoudkoppeling kunt u snel een eenvoudig de data uit uw WeFact Hosting administratie exporteren naar uw boekhoudpakket. Dit bespaart veel tijd.


Meer informatie over de boekhoudkoppelingProbeer WeFact Hosting
30 dagen gratis!Proefperiode starten


Na de proefperiode kunt u WeFact Hosting blijven gebruiken vanaf € 20,- per maand.