Uw administratie in Twinfield

« Naar overzicht


Met de Twinfield module van WeFact kunt u uw administratie automatisch exporteren naar Twinfield. De volgende gegevens kunnen geëxporteerd worden:

  • Debiteuren
  • Facturen
  • Crediteuren
  • InkoopfacturenTwinapps partner

De koppeling tussen WeFact en Twinfield is na een grondige kwaliteitscontrole door Twinfield gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitseisen die Twinfield stelt. Met dit certificaat mag WeFact zich officieel gecertificeerd Twinapps partner noemen. Meer informatieHoe werkt het?

WeFact Hosting kan rechtstreeks communiceren met de webservice van Twinfield. WeFact Hosting weet precies welke gegevens nieuw of gewijzigd zijn, en dus welke gegevens geëxporteerd moeten worden.

Openstaande posten
Indien u de bankkoppeling heeft gelegd binnen Twinfield kan WeFact door middel van het ophalen van de openstaande posten ophalen facturen (automatisch) op betaald zetten.

Documentlink in Twinfield
U kunt inschakelen dat een documentlink zichtbaar is in Twinfield. Klik bij een boeking op de link om de factuur in WeFact te zien.
Kosten en gratis uitproberen

De Twinfield boekhoudmodule kost € 5,- excl. BTW per maand en zal samen met uw WeFact abonnement worden gefactureerd.


Eerst uitproberen?
U kunt de boekhoudmodule 2 weken kosteloos proberen. Ga hiervoor binnen WeFact Hosting in het menu naar "Beheer" en vervolgens in het menu "Exporteren". Kies hier voor Twinfield.