Developer resources

Ontwikkel zelf een integratie


WeFact Hosting stelt u in staat om uw (hosting)onderneming te automatiseren. Domeinnamen registreren, hosting accounts direct op een server aanmaken en betalingen online ontvangen. Inmiddels worden meer dan 45 partijen ondersteund die het werk voor u als ondernemer makkelijker maken. Bekijk hier alle ondersteunende partijen.API en Webhooks

Indien u over PHP kennis beschikt kunt u zelf informatie uitwisselen met WeFact Hosting via de API. Tevens is het mogelijk om op bestaande functies in te haken en zelf (vervolg)acties uit te voeren.


API versie 2
Haal gegevens op, voeg gegevens toe of maak een koppeling tussen uw eigen applicatie en WeFact.
Webhooks
Haak in op functies die door WeFact worden uitgevoerd, bijv. een factuur die betaald wordt.


Klantenpaneel aanpassen

Het nieuwe klantenpaneel kunt u aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen. Om dit te realiseren is er documentatie beschikbaar en zijn er voorbeeld bestanden. Bekijk hier de documentatie voor klantenpaneel aanpassingen.Zelf een integratie ontwikkelen

Indien u over PHP kennis beschikt kunt u zelf een integratie ontwikkelen. Beschikt u niet over deze kennis, dan kunt u het natuurlijk ook laten ontwikkelen. Hieronder vindt u de nodige documentatie en voorbeeld bestanden die u op weg zullen helpen.


Betaalprovider
Online betalingen ontvangen en zet facturen automatisch op betaald.
Domeinnaam / SSL registrar
Domeinnamen registreren en beheren. Tevens aanvragen en beheren van SSL certificaten.

Hosting control paneel
Hosting accounts aanmaken op de server en beheren.
VPS
Maak een VPS aan op uw VPS platform. De VPS kunt u beheren (starten, pauzeren, etc.) en verwijderen.

DNS platform
Beheer de DNS van uw domeinnamen in het DNS platform.


Ontwikkelingen door derdenDeel uw ontwikkelingen

We streven er naar om WeFact Hosting voor iedere hosting ondernemer wereldwijd interessant te maken. Grote kans dat de ontwikkeling die u heeft gedaan interessant is voor andere gebruikers. U bent vrij om deze ontwikkelingen te verspreiden en delen.