Wat zeggen onze klanten


Dagelijks profiteren duizenden ondernemers uit de hosting, webdesign en ICT branche van het gemak dat WeFact Hosting biedt. Enkelen van hen hebben we gevraagd hun ervaringen te delen. In sommige gevallen is er een case study beschikbaar.


We horen ook graag de voordelen die WeFact jou geeft!
Jan-Willem Overeem

Overeem Telecom

Door WeFact hebben we extra mogelijkheden gekregen, zoals iDeal en het bestelformulier. Ook de vrije invulling van het gehele pakket is erg goed doordacht en werkt prettig.


Bekijk de case study »

Philip Wallage

BuitenAardig

WeFact Hosting helpt ons bedrijf enorm. Het automatisch aanmaken van facturen en herinneringen wanneer een abonnement verloopt scheelt ons veel tijd


Bekijk de case study »

Nick van Gils

Webcolors

Een zeer stabiel product, met een goede helpdesk en bijzonder interessante functies en koppelingen. Gebruiksvriendelijk en altijd
up-to-date. Het helpt elke dag mee in onze efficiënte dienstverlening.

Ton van der Reijken

DomainMasters

Dankzij WeFact Hosting houden we het overzicht in onze administratie. Ook voor onze Belgische vestiging werkt WeFact Hosting uitstekend.
De helpdesk is zeer snel en vragen staan nooit lang open.


Bekijk de case study »

Patrick Vervoort

3w Media

WeFact is bijzonder flexibel en stabiel in het gebruik. Alles is overzichtelijk en goed terug te vinden. De connectie met ons CRM systeem werkt goed. We zijn zeer tevreden over dit factuurprogramma en blijven dit nog lang gebruiken.

Petra Blankwaard

Just Host

Voor de automatisering van bestellingen tot oplevering gebruiken we nu alweer 5 jaar WeFact Hosting. Naar volle tevredenheid. De software zelf wordt steeds uitgebreid met handige functies. De API is ideaal voor het koppelen van een mobiele app. Los van de software is ook de service erg goed. Altijd snel en behulpzaam. Kortom: een aanrader!

Jochem Reijers

iLocate

Als online-bedrijf dienen al onze applicaties via internet beschikbaar te zijn. WeFact biedt ons online-facturatie met een naadloze koppeling naar Twinfield zodat onze financiƫle administratie direct wordt bijgewerkt.

Paul Kwee

Kwee IT

Na enkele jaren een standaard boekhoudpakket gebruikt te hebben was ik op zoek naar meer mogelijkheden voor mijn klanten. Zo kwam ik uit bij WeFact Hosting, waarmee ik mijn klanten veel meer kan bieden. Het werkt top! Daarnaast ben ik ontzettend tevreden over de service en hulp bij WeFact, zij reageren ontzettend snel met de juiste oplossingen.


Probeer WeFact Hosting zelf gratis 30 dagen uit!

Proefperiode starten