Wat zeggen onze klanten

« Bekijk meer ervaringen

Case study: DomainMasters, bureau voor Intellectueel Eigendomsrecht  case study

Ton van der Reijken

Directeur van DomainMasters

DomainMasters, gevestigd in België en Nederland, is een internationaal opererend bureau voor Intellectueel Eigendomsrecht, gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in Europa.

www.domainmasters.nl
Ervaring met WeFact

Dankzij WeFact besparen wij enorm veel tijd. Facturen zijn snel aangemaakt en via e-mail verstuurd. Ontvangen betalingen worden in WeFact Hosting snel verwerkt zodat we een goed overzicht kunnen houden van openstaande facturen. Met een simpele druk op de knop wordt een factuur of herinnering per e-mail verstuurd, waardoor de klant sneller betaalt.


WeFact Hosting is niet duur en bespaart een ondernemer of vereniging heel veel tijd. Het pakket is gemakkelijk in gebruik en heel doordacht. Soms zie ik hoe anderen nog steeds met een Excel werkblad hun facturatie doen. Zonde, een overstap naar WeFact zou ze namelijk enorm veel tijd kunnen besparen!


Als we vragen hebben dan reageert de helpdesk van WeFact zeer snel en altijd met een duidelijk antwoord of aanwijzing. Chapeau voor het team van WeFact!


Ton van der Reijken – DomainMasters
Ervaar zelf de voordelen van WeFact Hosting


Probeer het 30 dagen gratis