WeFact Hosting Help > Overige

Hoe geef ik mijn licentie vrij / koppel ik het aan een nieuw IP-adres?
De licentie van uw WeFact Hosting is IP-adres gebonden. U kunt de licentie vrijgeven via ons klantenpaneel (https://www.wefact.nl/klanten/). Nadat de licentie is vrijgegeven kunt u direct op de nieuwe locatie inloggen en zal de licentie gekoppeld worden aan dit nieuwe IP-adres.

Let op: Indien de locatie (URL of mapnamen) van WeFact Hosting is veranderd, dient u dit ook door te voeren binnen WeFact Hosting. Ga hiervoor in het menu naar "Instellingen" en kies vervolgens voor "WeFact voorkeuren". Op de geopende pagina vindt u het tabblad "URLs" waar u alle URLs en relatieve paden kunt invoeren.