Hoe voeg ik een medewerker toe?
U kunt meerdere personen toegang geven tot uw WeFact installatie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw boekhouder enkel leesrechten geven voor bepaalde onderdelen binnen WeFact.

Ga hiervoor naar "Beheer" en vervolgens onder "Bedrijfsgegevens" vindt u de submenuknop "Medewerkers". Per medewerker heeft u de mogelijkheid om rechten in te stellen, hoe het dashboard eruit ziet en welke handtekening gebruikt mag worden voor het ticketsysteem.

Extra inlog beveiliging: 2-stap authenticatie (vanaf versie 3.4.1)
Ter extra beveiliging kan per medewerker worden bepaald om een 2-stap authenticatie te activeren.Naast een gebruikersnaam en wachtwoord dient er ook een autorisatiecode ingevuld worden. Deze autorisatiecode wordt volgens een speciaal algoritme bepaald.

Het activeren kunt u doen op de bekijkpagina van een medewerker. In het blok "Inloggegevens medewerker" vindt u een link om de 2-stap authenticatie te activeren.

Een authorizator app is daarvoor noodzakelijk, dit kan op een computer of smartphone: