Hoe maak ik een backup?
WeFact kan automatisch backups genereren. U kunt de instellingen hiervoor terugvinden onder "Instellingen" en dan "WeFact voorkeuren". Vervolgens vindt u "Backups" aan de linkerkant van de pagina.
Op deze pagina krijgt u een overzicht van alle backups. Bovenaan de pagina vindt u de knop "Backup maken".

Hoe zet ik een backup terug?
Op de overzichtspagina van alle backups. Door op de bestandsnaam van een backup te klikken (de blauwe link) verschijnt er een dialog. U kunt hierbij kiezen om de backup te downloaden of de backup in te laden.
Let op: het is niet mogelijk om een backup terug te zetten van een oudere WeFact Hosting versie.

Het aanmaken of terugzetten van een backup kan even duren. Onderbreek het proces niet, maar wacht op de melding dat de actie voltooid of afgebroken is.