De tijd in WeFact lijkt niet te kloppen

Indien de tijd in WeFact afwijkt van de werkelijke tijd, zijn er twee mogelijke oorzaken te noemen.
Enerzijds kan de tijd op de server onjuist zijn, anderzijds kan ook een verkeerde tijdzone ingesteld staan in uw PHP instellingen, waardoor het enkele uren vroeger of later lijkt te zijn.

Controleer in dit laatste geval uw php.ini instellingen. Meer informatie over het instellen van de juiste tijdzone vindt u op: http://www.php.net/manual/en/datetime.configuration.php#ini.date.timezone