Wat zeggen onze klanten


Dagelijks profiteren duizenden ondernemers uit allerlei branches van het gemak dat online factureren met WeFact biedt.
Gebruikers van WeFact Standard zijn aannemers, fotografen, consultancy dienstverleners, beveiligers, architectenbureau's, grafisch vormgevers, opleidingsinstituten, kinderopvang, sport instructeurs, transportbedrijven, webshop eigenaren, zonnepanelen installateurs, evenement organisatoren, hostess bureau's, audio/video studio's en financiele dienstverleners.

Enkelen van hen hebben we gevraagd hun ervaringen te delen. In sommige gevallen is er een case study beschikbaar.


We horen ook graag de voordelen die WeFact jou geeft!
Dario Di Bella

Trend Music

Makkelijk in gebruik, met toch heel veel mogelijkheden. En misschien nog wel het belangrijkst… geduldige, vriendelijke en duidelijke reacties op vragen en opmerkingen.
Ontzettend tevreden!

Dave Sneekes

Bluedesk

Sinds 2012 werk ik met erg veel tevredenheid met WeFact Standard. Eenvoudig te gebruiken, overal te openen en vooral erg duidelijk
en helder.

S. Ezinga

Kookstudio Assen

WeFact is voor ons ideaal. Altijd online bereikbaar, goede overzichten en we kunnen razendsnel een factuur maken en meegeven aan de klant. Het BTW overzicht is ook erg handig.
Een topsysteem voor weinig geld.

Marco Tax

Optimum Onderhoud(t)

WeFact is voor mij als startende ondernemer het ideale programma: gebruiksvriendelijk, compleet, toegankelijk en: goedkoop!
Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar.


Bekijk de case study »

Marco Janssen

Horren.com

We gebruiken WeFact Standard bij Horren.com al een paar jaar en zijn zeer over te spreken over de intuitieve manier waarop de software werkt. Een topproduct van een topteam.


Bekijk de case study »

Tim Eichhorn

ARCHiD

In plaats van de facturen, projecten, uren en klantenbestand apart bij te houden in Excel, biedt WeFact Standard de mogelijkheid alles overzichtelijk te ordenen.


Bekijk de case study »


Probeer WeFact Standard zelf gratis 30 dagen uit!

Proefperiode starten

Remco Schenderling

ZWN Schoonmaakdiensten

Al sinds 2010 gebruiken wij naar volle tevredenheid WeFact. Inmiddels verzenden wij jaarlijks meer dan 1000 facturen volledig digitaal. Jaarlijks besparen wij aanzienlijk met frankeren en enveloppen.

Nanny Landman

Health Factor Business

Als jong startend bedrijf is er weinig tijd voor administratieve bezigheden. Wij gebruiken WeFact voor onze facturen en offertes. Het ziet er netjes en verzorgt uit met ons eigen logo. WeFact is erg gebruiksvriendelijk.

Wessel Berkhout

Berkhout Fotografie & Publiciteit

In alle ernst kan ik stellen dat WeFact me het factureren een stuk aangenamer heeft gemaakt. De nieuwe technieken maken dat vrijwel al m'n klanten nu via de e-mail hun factuur na één druk op de knop in huis hebben!
Een zeer tevreden gebruiker.

Jeroen Rosbeek

Musicsoulhouse

WeFact biedt een goede oplossing voor het structuren en bijhouden van de facturatie van alle muzieklessen. Het is zeer gebruiksvriendelijk, ook als je geen ruime ervaring hebt met administratie. Een ander sterk punt van WeFact is de service: altijd een snelle respons.

Marco de Waard

Webuildapps

Sinds 2010 gebruiken wij WeFact naar volle tevredenheid. Het werkt heerlijk snel en overzichtelijk, iedereen kan er makkelijk mee werken. Het team achter WeFact communiceert snel en duidelijk. Er wordt goed geluisterd naar nieuwe wensen.

Kamiel van Riel

Two Step

Na evaluatie vonden we WeFact erg prettig werken. Het inrichten is eenvoudig en het factureren bespaart nu veel tijd. De betrokkenheid en de persoonlijke benadering van WeFact viel op. Ze bellen netjes terug en lossen je vraag op. Je ervaring wordt meegenomen en daardoor wordt het systeem bij elke update beter.


Probeer WeFact Standard zelf gratis 30 dagen uit!

Proefperiode starten