Kwartaalupdate Q1: offertesjablonen en verbeteringen mobiele app

Het eerste kwartaal van 2023 zit er op! We delen graag onze ontwikkelingen van de afgelopen tijd. Lees daarom snel verder. 

Offerte sjablonen

Wanneer je uitgebreide offertes wilt maken met bijvoorbeeld een voorblad, tekstuele toelichting (zoals bv. algemene voorwaarden) of afbeeldingen van jouw producten/werkzaamheden, kun je eigen PDF bestanden toevoegen bij de offerte. Wil je vaker dezelfde bestanden gebruiken? Dan kun je hiervoor een offerte sjabloon aanmaken. Je hoeft de bestanden dan maar 1 keer toe te voegen! 

Heb je een offerte sjabloon gemaakt? Dan kun je deze eenvoudig toepassen op een offerte. Je kiest voor het gewenste sjabloon bij het onderdeel document opbouw. Hulp nodig bij het gebruik van offerte sjablonen? Kijk dan hier

Mobiele app

Er zijn ook een aantal ontwikkelingen doorgevoerd in onze vernieuwde mobiele app

Delen (o.a. Whatsapp) en printen

Het is nu mogelijk om offertes en facturen via de mobiele app te delen en te printen. Handig als je deze bijvoorbeeld via WhatsApp wilt delen met de klant of deze ter plekke wilt uitprinten! Zowel bij de offertes als bij de facturen is hiervoor een extra actieknop toegevoegd. 

Bijlages toevoegen en bekijken

Ook is het mogelijk om bijlages toe te voegen en te bekijken in de mobiele facturatie app. Je kunt bijlages toevoegen bij offertes, facturen, debiteuren en crediteuren. Wil je een bijlage toevoegen? Dan krijg je de mogelijkheid om een foto te maken, een foto te kiezen uit de fotogalerij of om een ander type bestand te kiezen vanaf jouw telefoon. 

Gewijzigde debiteurgegevens synchroniseren

Wanneer je gegevens wijzigt bij de debiteur ontvang je een checklist waarmee je kunt bepalen welke gegevens je wilt synchroniseren naar facturen en offertes. Wijzig je bijvoorbeeld zowel de adresgegevens als de huisstijl bij een debiteur, dan kun je per onderdeel aangeven of je deze gegevens ook voor alle concept en openstaande offertes en/of facturen wilt wijzigen. 

15 juni: accountancy event

Op donderdag 15 juni staan wij op het event van SecureLogin genaamd Accountancy: the Human X-perience. Deze middag staat volledig in het teken van jou: de accountant. Want dát is waar deze branche om zou moeten draaien. Daarom zijn er inspirerende speeches over actualiteiten in de markt zoals security, inspirerende verhalen en… meer! Zien we jou daar? Meld je aan!

Blijf ons volgen

Volg ons voor leuke nieuwtjes, updates van ons pakket en handige tips op LinkedInFacebookInstagram of Twitter

We blijven ontwikkelen en houden jullie op de hoogte!