Een overtuigende offerte maken


Eigen layout, online accepteren en offertes opvolgenVoorbeelden van offertes gemaakt met WeFact Voorbeelden van offertes gemaakt met WeFactEen overtuigende online offerte maken


Een professionele offerte opmaken in uw huisstijl, met heldere prijsopgave en mogelijkheid om online te accepteren zijn succesfactoren om de opdracht binnen te halen. De offerte software van WeFact helpt u en verhoogt uw slagingskans! Een offerte opmaken in WeFact kost minder tijd dan een offerte opstellen in Word of Excel.
Volledig in eigen huisstijl


Een offerte opstellen kan volledig in uw eigen huisstijl. U bent dus niet beperkt tot vaste templates.
Schrijf uw toelichting en begin met uw offerte opstellen. Offerte software WeFact zorgt voor een professionele offerte PDF en kent automatisch een offertenummer en datum toe. De offerteregels worden verwerkt tot een prijsopgave.

Een offerte maken in WeFact


Helder overzicht, eenvoudig opvolgen


Het is belangrijk dat u na een offerte opmaken de offerte niet uit het oog verliest. Dat zou een gemiste kans zijn!
Offerte programma WeFact houdt de geldigheidstermijn in de gaten en zal u alert maken wanneer de klant nog niet gereageerd heeft. U wordt herinnerd dat u contact op kunt nemen met de klant en om de opdracht binnen te halen.

Helder overzicht en eenvoudig offertes opvolgen met WeFact


Geaccepteerde offerte omzetten naar factuur


Offerte geaccepteerd? Fantastisch!
De online offerte kan eenvoudig doorgezet worden naar een factuur. U hoeft dus niet handmatig data over te nemen.
De factuur zal overeenkomen met de prijsopgave en kent een verwijzing naar de bewuste digitale offerte.

Geaccepteerde offerte eenvoudig omzetten naar een factuur met WeFactVandaag nog een offerte maken!

Probeer offerte programma WeFact 30 dagen gratis. Daarna slechts € 12,50 per maand.Proefperiode aanvragen
Een ogenblik geduld...
Wat gebeurt er na 30 dagen?

Na 30 dagen ontvangt u bericht om te bestellen. WeFact kost € 12,50 per maand.
Uw proefperiode wordt nooit automatisch omgezet!WeFact kan meer dan alleen online offerte maken...

Facturen en abonnementen


Geen gedoe met factuurnummers, BTW optellingen of BTW verleggen. WeFact regelt dit voor u. Middels gebruik van abonnementen kunt u periodiek factureren.
Geen gedoe met factuurnummers, BTW optellingen of BTW verleggen. WeFact regelt dit voor u. Met gebruik van abonnementen kunt u periodiek factureren.

Betalingsherinneringen


Ontvang een melding wanneer een betalingstermijn is verstreken. Verstuur met één muisklik een herinnering of aanmaning per e-mail of druk af om per post te versturen.

Is de betalingstermijn van een factuur verstreken, dan krijgt u hiervan een melding. Met één muisklik kunt u meteen een herinnering of aanmaning per e-mail of per post versturen.

Betaalmogelijkheden


Ontvang sneller uw geld door klanten via iDEAL uw factuur te laten voldoen. Uiteraard kunnen klanten ook per bankoverschrijving of automatische incasso betalen.

Ontvang sneller uw geld door klanten via iDEAL te laten betalen. Uiteraard kunnen klanten ook per bankoverschrijving of automatische incasso betalen.

Exporteren


WeFact werkt nauw samen met het boekhoudpakket van uw accountant, middels een (automatische) koppeling. Daarnaast kunt u exporteren naar PDF en Excel.

WeFact werkt nauw samen met het boekhoudpakket van uw accountant. Daarnaast kunt u exporteren naar PDF en Excel. Facturen kunnen tevens in UBL gestuurd worden.
Bekijk hier alle functionaliteiten