Offerte maken die uw klant online kan accepteren

Overtuigende offerte opstellen, eenvoudig opvolgen en grip houden.

Grip op uw offertes met offerte programma WeFact.

Grip op het offerte traject

Concept, verzonden en geaccepteerde offertes in een helder overzicht. Na een offerte maken houdt WeFact iedere fase bij.

WeFact bewaakt automatisch de verzonden offertes. Zo wordt u alert gemaakt om bij de klant te informeren aan het einde van de geldigheidstermijn.

Professionele offerte met WeFact.
Van offerte factuur maken met één klik in WeFact.

Online accepteren

De offerte wordt in PDF per e-mail verstuurd. De klant kan op een link in de e-mail klikken om akkoord te geven door een digitale handtekening te plaatsen. Na akkoord, ontvangt u een e-mail notificatie.

Van offerte maken
naar factuur maken

Is de offerte akkoord? Dan kunt u een factuur maken. Dit kan makkelijk vanuit de offerte, met 1 klik vanuit de offerte maakt u een conceptfactuur aan. Deze conceptfactuur kunt u uiteraard nog aanpassen.

Offerte online maken en online laten accepteren met WeFact.
Offerte maken software - maak professionele offertes met WeFact.

Offerte opmaken in
uw eigen huisstijl

U bepaalt hoe de professionele offerte eruit komt te zien. De huisstijl editor in de offerte software stelt u in staat om uw eigen logo en briefpapier toe te passen. Ook kunt u de offerte opstellen aan de hand van uw lettertype, kleuren, andere teksten en positie van de tekst.

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Een ogenblik geduld...

Wat vroegen andere gebruikers zich af?

Een offerte is geen factuur. Het is nog geen klant, maar een mogelijk nieuwe klant. Benader op die manier je offerte. Zorg voor een duidelijke offerte, prijs en duidelijke voorwaarden. Grote kans vraagt de potentiele klant bij meerdere bedrijven een offerte aan, dus u wilt er uit blinken. Zorg dat de offerte er goed uit ziet, een mooi PDF bestand en alle informatie bevat.

In WeFact kunt u een offerte opmaken en in PDF per e-mail versturen. De potentiele klant kan de offerte direct online accorderen. U krijgt daarvan een notificatie. Vervolgens kunt u in de online administratie de offerte omzetten in een factuur.

Het komt op hetzelfde neer, u doet een voorstel aan een potentiële klant om voor een bepaald bedrag diensten of producten te leveren. Een prijsopgave is een opsomming van de werkzaamheden/producten met daarachter de prijzen. Een offerte is breder dan alleen de prijsopgave, maar kan ook toelichting zijn en zelfs achtergrondinformatie over het bedrijf en wie u bent.

Dit is één van de voordelen van een online administratiepakket. De offerte kan online geaccepteerd worden door de klant en vervolgens kunt u met een muisklik een factuur maken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie!Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Een ogenblik geduld...