Kwartaalupdate Q1: Productvoorraad, taken & interacties en meer

Het eerste kwartaal van 2024 is weer voorbij gevlogen. Dit kwartaal hebben we hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten die we graag met je delen!

Productvoorraad

Na veel vraag van onze klanten zijn we het afgelopen kwartaal bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe functie in WeFact: productvoorraad! Met deze functie wordt er voorraad gereserveerd of afgeboekt via offertes en facturen. Zo heb je altijd actueel inzicht in de voorraad van jouw producten!

We starten deze nieuwe functionaliteit met een gratis testfase. De eerste testgroep start binnenkort en zit al vol. Wil jij je aanmelden voor de eerstvolgende testgroep? Meld je dan hier aan!

Na de testfase kan de extra module productvoorraad voor € 15,- excl. btw per maand worden afgenomen.

Taken & interacties

De testfase van CRM in WeFact is in volle gang! We zijn druk bezig met het verwerken van feedback en het optimaliseren van deze nieuwe functionaliteit. 

Maak met deze functionaliteit eenvoudig taken aan, wijs deze toe aan jezelf of een collega, link ze aan items in WeFact en vink ze af als ze voltooid zijn. Dit zorgt voor naadloze samenwerking en tijdige voltooiing van taken! 

Ook kun je alle interacties noteren in WeFact waardoor je deze op een later moment altijd terug kan vinden. Benieuwd? Meld je aan voor de gratis testfase

Pssst…

Heb je onze nieuwste video al gezien? We delen hem vol trots met je!

Ook benieuwd naar het verhaal van de oprichters van WeFact? Bekijk onze podcast op YouTube of beluister hem via Spotify.

We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!