Kwartaalupdate Q3: deelfacturen, IRM voor Peppol en mobiele app updates

Het derde kwartaal van 2023 zit er alweer bijna op. Tijd dus om onze updates van het afgelopen kwartaal met jullie te delen!

Offertes in delen factureren

We zijn trots dat we een veelgevraagde functie binnen WeFact hebben ontwikkeld! Het is nu namelijk mogelijk om een offerte in delen te factureren. Bij het instellen van de deelfacturen heb je de keuze uit vaste bedragen of percentages van het offertetotaal. Stel dat je bijvoorbeeld een aanbetaling van € 50,- wilt factureren, dan voer je dit bedrag direct in. WeFact berekent automatisch welk bedrag op de laatste factuur in rekening gebracht moet worden. Zo maak je nog sneller facturen in WeFact!

Statusberichten (IRM) voor Peppol

WeFact ondersteunt statusberichten (IRM) voor Peppol facturen. Dit houdt in dat er statusberichten over facturen uitgewisseld worden via het Peppol netwerk. Denk hierbij aan het versturen en ontvangen van succesberichten bij ontvangst, bij betaling en bij het afwijzen of verwijderen van de factuur. Je kunt nu dus nog makkelijker de status van jouw Peppol facturen zien in WeFact!

Mobiele app

Ook is er dit kwartaal weer hard gewerkt aan updates binnen de mobiele app. We zetten ze hier op een rijtje:

  • Gebruik van offerte sjablonen
  • Betalingstrajecten pauzeren
  • Volgorde van offerte/factuurregels wijzigen

We blijven door ontwikkelen om WeFact beter te maken! We houden je op de hoogte!