Kwartaalupdate Q4: vernieuwde offerte online accepteer pagina, taken & interacties en productvoorraad

Het einde van 2023 is alweer in zicht! Terwijl de feestdagen en het nieuwe jaar naderen, kijken we graag met je terug én ook al een beetje vooruit!

Vernieuwde pagina om offertes online te accepteren

Om het voor jouw klant nog makkelijker te maken om een offerte te accepteren, hebben we de offerte online accepteer pagina vernieuwd! We zetten de grootste verbeteringen voor je op een rij: 

  • Aangepaste lay-out
  • PDF van de offerte is altijd zichtbaar
  • Meer informatie over de offerte zichtbaar
  • Verbeterde mobiele ervaring

Taken en interacties

Let op: Wegens overweldigende interesse is de testgroep vol. Heb je interesse in deze functionaliteit, neem dan contact met ons op via helpdesk@wefact.nl.

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies in WeFact. Binnenkort is het mogelijk om gebruik te maken van een gratis testfase van CRM. Maak eenvoudig taken aan, wijs deze toe aan jezelf of een collega, link ze aan items in WeFact en vink ze af als ze voltooid zijn. Dit zorgt voor naadloos teamwerk en tijdige voltooiing van taken!

Na de testfase vragen we extra kosten om gebruik te maken van CRM.

Productvoorraad

Ook in 2024 blijven we doorontwikkelen om WeFact beter te maken! Zo willen we ook productvoorraad toevoegen. Via offertes en facturen wordt de voorraad gereserveerd of afgeboekt. Zo heb je altijd actueel inzicht in de voorraad van jouw producten. Interesse? Neem contact met ons op.  

Houd ons in de gaten voor alle ontwikkelingen!