WeFact app update: bijlages toevoegen

Er is weer hard gewerkt aan een update voor de gratis facturatie app van WeFact. Vanaf nu is het mogelijk om bijlages toe te voegen, te verwijderen en te bekijken in de mobiele app.

Bijlages toevoegen en bekijken

Met de vernieuwde versie is het mogelijk om bijlages toe te voegen in de app. Het toevoegen van een bijlage in de app is erg gemakkelijk. Zo kun je een bijlage selecteren bij een factuur maken. Ook kun je bijlages toevoegen bij offertes, debiteuren en crediteuren. Wil je een bijlage toevoegen, dan krijg je de mogelijkheid om een foto te maken met de camera, een foto te kiezen uit de fotogalerij of om een ander type bestand te kiezen vanaf jouw telefoon.

Ook kun je gemakkelijk een bijlage verwijderen. Een bijlage verwijderen doe je door deze aan te klikken en op “verwijderen” te klikken. Nog sneller een bijlage verwijderen? Swipe dan de bijlage vanuit de lijst naar links en er komt meteen een verwijder knop tevoorschijn.

Je kunt natuurlijk ook op ieder gewenst moment de bijlages bekijken. PDF-bestanden en afbeeldingen tonen we direct in de app! Andere bestanden kun je ook openen, maar hiervoor heb je een externe app nodig. Daarnaast kunnen alle bestandstypes gedeeld worden.