WeFact app update: relatiegegevens ophalen vanuit KvK/KBO, link Google/Apple maps en tonen deelbetalingen

Er is weer hard gewerkt aan een nieuwe update voor de WeFact facturatie app. Zo voeg je nu nog sneller debiteuren/crediteuren toe door het ophalen van KvK of KBO gegevens. Ook is er een link beschikbaar voor Google/Apple maps bij jouw relaties en zie jij in het factuuroverzicht meteen jouw deelbetalingen terug!

Relatiegegevens ophalen vanuit KvK/KBO

Vanaf nu is het mogelijk om in de app debiteuren en crediteuren toe te voegen op basis van de bedrijfsnaam. We halen namelijk gegevens op uit het KvK of KBO register. Heb je jouw debiteur of crediteur gevonden? Dan vullen wij automatisch de bekende gegevens aan. Dit scheelt typewerk en voorkomt fouten!

Hoe gaat dit in zijn werk? Wanneer je een debiteur/crediteur aanmaakt of bewerkt, zie je een zoek-icoontje staan. Vul hier (een gedeelte van) de bedrijfsnaam in en selecteer de juiste debiteur/crediteur. Het zoeken begint al na het invoeren van minimaal 3 karakters! Heb je de debiteur/crediteur geselecteerd, dan vullen wij automatisch het KvK/KBO nummer en het adres voor je in.

Link naar Google/Apple maps

Heb jij een fysieke afspraak bij jouw klant? Dan kun je hier nu gemakkelijk naar navigeren! We hebben namelijk een link toegevoegd naar Google/Apple maps bij het overzicht van een debiteur of crediteur. Handig, want zo weet je meteen waar je moet zijn!

Tonen deelbetalingen

We tonen nu ook op het facturen overzicht in de app alle deelbetalingen en wat het openstaand bedrag nog is. Zo heb je nog meer inzicht in jouw administratie!

Heb je vragen over deze nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat er verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.