WeFact behaalt ISO 27001 certificering

We zijn verheugd aan te kondigen dat WeFact sinds 28 juni 2024 officieel ISO 27001 gecertificeerd is! Deze prestatie onderstreept ons voortdurend streven naar kwaliteit en het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en gegevensbescherming voor onze klanten.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging, opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). De norm biedt een kader voor het opzetten, implementeren, beheren en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Het doel van ISO 27001 is om bedrijven te helpen bij het beveiligen van hun informatie.

Waarom is dit belangrijk?

In de huidige digitale wereld is bescherming van informatie van een organisatie erg belangrijk. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak. Door te voldoen aan de ISO 27001 norm, laat WeFact zien dat we proactief maatregelen nemen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van klantgegevens te waarborgen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten betekent het kiezen voor WeFact dat ze kunnen vertrouwen op goede veiligheid en betrouwbaarheid van de diensten. De gevoelige informatie van onze klanten is in goede handen, doordat WeFact voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

De ISO 27001 certificering is een belangrijke mijlpaal voor WeFact en een bewijs van ons commitment aan informatiebeveiliging. We handhaven deze hoge standaard en werken voortdurend aan nieuwe verbeteringen.