WeFact update: beheer ingelogde apparaten, link facturen-offertes en meer

Er is zojuist een nieuwe update uitgebracht voor WeFact! In deze update hebben we wederom verbeteringen doorgevoerd in het inloggen, is er vanaf nu een link tussen facturen en offertes en hebben we andere verbeteringen gedaan.

Beheer ingelogde apparaten

Omdat we het belangrijk vinden dat je administratie zo veilig mogelijk is, kun je vanaf nu zien met welke apparaten en browsers je bent ingelogd in je WeFact account. Dit zorgt voor extra veiligheid en inzicht. Daarnaast hebben we meteen een functie toegevoegd waarmee je apparaten kunt vergeten. Als je dit doet, moet er bij de volgende inlogpoging opnieuw een authenticatiecode worden ingevuld.

2FA met authenticator app

Bij het inloggen met een 2FA-code uit een authenticator app moest je voorheen bij elke inlogpoging een code invoeren. Vanaf deze versie is het mogelijk om de browser 14 dagen te onthouden. Na deze periode moet er opnieuw een authenticatiecode worden ingevuld bij het inloggen.

Link tussen facturen en offertes

Daarnaast hebben we het in deze update zichtbaar gemaakt wanneer een factuur afkomstig is vanuit een offerte. Indien een factuur gemaakt is op basis van een offerte, is dit te zien op zowel de factuur- als de offerte pagina met behulp van een klikbare link. Op deze manier kun je snel schakelen tussen de offerte en de factuur.

Bijgewerkte kleuren interface

Als je vanaf deze versie inlogt in je administratie kan het misschien opvallen dat de kleuren in WeFact net iets anders zijn dan voorheen. We hebben de kleuren een update gegeven. Dit geeft WeFact een modernere uitstraling en verbetert het contrast in de interface.

Overige verbeteringen

  • De export naar Excel voor facturen is nu sneller.
  • Kostenplaatsen en projecten worden nu ook meegenomen in de product export naar Excel.
  • In de API zijn nu ook de bijlagen te beheren voor taken en interacties.
  • Accountants omgeving: er zijn nu extra rechten zodat beheerders ook de WeFact facturen in kunnen zien.