WeFact update: meer landen toegestaan voor 2FA en verbeteringen boekhoudkoppelingen

Er is weer een nieuwe update uitgebracht voor WeFact. Vanaf nu zijn meer landen toegestaan voor het activeren van 2-staps authenticatie en zijn er een aantal verbeteringen aangebracht in een aantal boekhoudkoppelingen. Lees snel verder voor alle informatie!

Meer landen toegestaan voor het activeren van 2FA

Vanaf nu is het mogelijk om bijna alle landcodes uit Europa te kiezen om de SMS naar toe te sturen voor de verificatie van de 2-staps authenticatie. Je kunt uit de lijst gemakkelijk het juiste land selecteren, waardoor de landcode automatisch wordt ingevuld.

Yuki: betalingen ophalen

Het is nu mogelijk om betalingen vanuit Yuki op te halen! Dit kon al voor een aantal andere boekhoudpakketen, maar dit hebben we nu ook mogelijk gemaakt voor Yuki. Zo is de administratie nog sneller up-to-date.

Twinfield: boekingsregels samenvoegen in de export 

Vanaf nu is het mogelijk om factuurregels met hetzelfde BTW-percentage samen te voegen in de export naar het boekhoudpakket Twinfield. Dit kan gunstig zijn in bijvoorbeeld de performance en lagere kosten omdat je onder de fair use limit van het boekhoudpakket blijft. Hoe je dit instelt vind je hier.

Wil je dit activeren? Dan vind je deze instelling terug onder de Twinfield instellingen onder het kopje “Overige instellingen”.

Hieronder geven we een voorbeeld hoe dit in de boekhouding terecht zal komen wanneer de instelling actief is. Zoals je ziet zijn er een aantal regels met 21% BTW en een aantal met 9% BTW. Ook is er een korting op de totale factuur.

Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.