Hoe Finovion zichzelf
en ondernemers helpt met WeFact

Accountants succesverhaal
Hoe Finovion zichzelf en ondernemers helpt met WeFact.

“WeFact maakt onderdeel uit
van de Finovion ICT straat met
onder meer Exact Online als
online boekhoudsoftware.”

— Wichard Hendriks, Finovion

Over Finovion

Finovion is een netwerk van ruim 50 samenwerkende administratiekantoren. Bij het doen van de administratie, de belastingaangifte en het jaarwerk, legt Finovion de nadruk op het persoonlijke contact en het begrijpelijk uitleggen van de cijfers. Finovion gaat verder dan het zijn van cijferspecialist. Het Finovion vaste aanspreekpunt van een ondernemer denkt namelijk mee over de complete bedrijfsvoering. Finovion heeft door haar omvang de kennis en professionaliteit in huis die doorgaans alleen bij het grotere accountantskantoor aanwezig is. Persoonlijk en professioneel: Finovion biedt dus het beste van twee werelden.

Naar de website van Finovion

Waarom zijn jullie met WeFact begonnen?

We zijn WeFact aan onze relaties gaan aanbieden omdat we merkten dat de online facturatie van de gangbare boekhoudsoftware vaak te complex is voor ondernemers. De kracht van WeFact is de eenvoud in het gebruik. Dit gecombineerd met een prettige WeFact helpdesk, die altijd helpt bij o.a. het maken van klant specifieke factuur lay-outs.

De kracht van WeFact is de eenvoud in het gebruik, gecombineerd met een prettige WeFact helpdesk.
— Wichard Hendriks, Finovion

Hoe helpt WeFact jullie interne proces?

WeFact maakt onderdeel uit van de Finovion ICT straat met onder meer Exact Online als online boekhoudsoftware. Finovion relaties maken hun verkoopfacturen in WeFact en deze facturen worden volledig geautomatiseerd doorgezet naar de administratie van de relatie in Exact Online. Dit scheelt veel tijd, waardoor we onze tijd vooral kunnen steken in het actief begeleiden van onze relaties. Mede door deze koppeling zijn bij Finovion de administraties ook continu up to date.

We zijn een kleine organisatie en we waren er snel over uit dat WeFact het vooruitgeschoven pakket is voor onze ondernemers.

Hoe hebben jullie de rest van de interne organisatie overtuigd om WeFact actief uit te rollen naar relaties van het kantoor?

Finovion kantoren hebben veel contact en delen praktijksituaties met elkaar. Als factuurprogramma WeFact uitstekend werkt bij kantoren, dan gaan andere kantoren hier automatisch ook gebruik van maken.

Relaties van Finovion zijn erg enthousiast over WeFact. Vaak starten ondernemers met de facturatie module, maar komen er al snel achter dat zij WeFact ook voor andere processen kunnen inzetten.
— Wichard Hendriks, Finovion

Voor welke ondernemers of klantgroepen zetten jullie WeFact in?

Finovion zet WeFact in voor alle type relaties, van klein tot groot. Immers, Finovion gelooft in de geautomatiseerde verwerking van administraties en online facturatie. Door scan & herkensoftware, automatische bankkoppelingen en dus de koppeling met WeFact worden de boekhoudingen bij Finovion geautomatiseerd verwerkt. Finovion kan zich hierdoor vooral toeleggen op het oplossen van administratieve bijzonderheden en het verder helpen van ondernemers in hun complete bedrijfsvoering.Wat zijn de reacties van ondernemers op het gebruik van WeFact?

Relaties van Finovion zijn erg enthousiast over WeFact. Vaak starten ondernemers met de facturatie module, maar komen er al snel achter dat zij WeFact ook voor andere processen kunnen inzetten, zoals offertes maken en het scannen van inkoopbonnen.Lees ook onze andere customer stories:

Over WeFact

WeFact helpt dagelijks duizenden ondernemers met het makkelijker maken van hun administratieproces. De ondernemer kan zelf foutloos (periodiek) factureren en offertes maken in eigen huisstijl, en inkoopfacturen (scan-en-herken) verwerken, betalen en autoriseren. WeFact exporteert automatisch de financiële data naar het boekhoudpakket.

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer over WeFact, geven een demo of helpen u bij het inzetten van WeFact bij uw ondernemers.
Telefonisch op 085 - 732 57 00 of per e-mail op sales@wefact.nl.

Nicole Cornelis

Account manager

Jarno Hertsig

Account manager

U kunt ook direct een afspraak plannen met een accountmanager voor een live tour.

Afspraak plannen

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.