Nieuwe WeFact mobiele app beschikbaar!

Zoals jullie misschien weten, zijn we de laatste tijd druk bezig geweest met het ontwikkelen van een geheel vernieuwde WeFact app. We zijn dan ook trots om te vertellen dat deze vanaf nu voor iedereen beschikbaar is!

Nieuwe mobiele app voor iOS en Android
In de WeFact app vind je alle functies die je gewend bent in de oude mobiele app en meer handigheden! Je kunt gemakkelijk debiteuren, crediteuren, producten, offertes, facturen, inkoopfacturen en abonnementen aanmaken en beheren. Ook heb je direct overzicht over welke taken nog open staan.

Altijd en overal jouw administratie
De mobiele app zorgt ervoor dat je altijd en overal jouw gehele administratie bij de hand hebt. Zo heb je overal inzicht in jouw openstaande facturen en kun je hiervoor eenvoudig herinneringen of aanmaningen versturen. Ook heb je altijd je klantgegevens bij de hand en kun je gemakkelijk nieuwe offertes of facturen maken. Met de app is het ook mogelijk om een foto te maken van een bonnetje, zodat je deze als inkoopfactuur kunt toevoegen. Nooit meer verloren bonnetjes dus! Door de mobiele app ben jij nog sneller klaar met je administratie.

Meer functionaliteiten volgen
Deze nieuwe mobiele app stelt ons in staat om beter door te ontwikkelen aan nieuwe functionaliteiten. We geloven namelijk dat voor iedere ondernemer de mobiele app een fantastische aanvulling is voor kleine acties, snel inzicht of een bonnetje te fotograferen.

Zijn er zaken die je mist of beter kunnen, dan horen we die graag per e-mail op helpdesk@wefact.nl.