Online facturatie software

Factuur software

Veel ondernemers zijn nog niet bekend met online facturatie software. De onderneming leunt op het gebruik van Word, Excel, een agenda of zelfs een kladblaadje waarmee de administratie wordt bijgehouden. De administratie kost hierdoor (ongemerkt) veel tijd en actueel inzicht in de betalingen ontbreekt. Wanneer u gebruik gaat maken van facturatie software zal dit veranderen. WeFact biedt niet alleen de oplossing voor de verkoopkant maar ook voor inkoop factuurverwerking software. Daarbij zal uw accountant geholpen zijn met boekhoud en facturatie software die de informatie online uitwisselen.Factuur software

Wellicht herkent u zich in bovenstaande situatie?

Graag informeren wij u over de mogelijkheden die facturering software met zich meebrengt:

 • Altijd en overal bereikbaar
 • Geen omkijken naar het factuurnummer, factuurdatum, btw berekeningen etc.
 • Geen verzendkosten: verstuur per e-mail
 • Laat klanten via iDEAL direct betalen
 • Abonnementen: factureer periodiek
 • Direct een betalingsherinnering sturen
 • Actueel inzicht inkomsten & uitgaven
 • BTW-aangifte wordt automatisch berekend

WeFact is dus factuur software dat van alle gemakken is voorzien. Dankzij dit facturatieprogramma worden makkelijk gemaakte fouten afgevangen en biedt u uw klanten mogelijkheden als offertes die online geaccepteerd kunnen worden en betalingen die eenvoudig via iDEAL voldaan kunnen worden. Uw online administratie is altijd binnen handbereik en wordt veilig bewaard. Vraag vrijblijvend een proefperiode aan en ervaar het gemak van factuurverwerking software.

Factuur software WeFact

De functionaliteiten van het facturatie programma bieden een ondernemer de mogelijkheid om eenvoudig een factuur te versturen in een eigen huisstijl met bijvoorbeeld een iDEAL betaallink, zodat de ontvanger meer eenvoud heeft in het voldoen van het verschuldigde bedrag. De factuur software is online via iedere internetbrowser aan te roepen en kan dus op ieder gewenst moment toegankelijk zijn. Wilt u factuur software kopen waarvan u zeker weet dat u het online kan bereiken een ook voor u eenvoudig in omgang is? Dan is de facturering software van WeFact wat u zoekt!

Software facturatie van WeFact biedt gemak, inzicht en een hands-on administratie.

Facturen maken

Factureren

WeFact voorkomt veel gemaakte fouten zoals verkeerde BTW optellingen. Ook kunt u periodiek factureren.

ZZP administratie relaties beheren

Relaties

Beheer uw debiteuren en crediteuren in de factuur software en verstuur mailings.

Uw eigen huisstijl gebruiken

Uw eigen huisstijl

WeFact geeft u grote vrijheid over de uitstraling en opmaak. Upload uw logo of gebruik uw briefpapier.

Herinneringen of aanmaningen versturen

Herinneringen of aanmaningen

Zit boven op uw openstaande facturen en stuur een herinnering na verstrijken van een betaaltermijn.

Verschillende betaalmethoden

Verschillende betaalmethoden

Biedt uw klant de mogelijkheid om een factuur te betalen via bankoverschrijving, iDEAL en automatische incasso.

ZZP administratie uw producten toevoegen

Producten

Voeg uw producten en diensten toe in het facturatie programma zo kunt u sneller een offerte of factuur maken.

ZZP administratie statistieken en overzicht

Statistieken en BTW overzicht

Altijd een actueel en helder inzicht in uw administratie. Tevens is er een BTW aangifte overzicht.

Exporteer uw ZZP administratie

Exporteren

Exporteer uw gegevens vanuit het facturatie programma naar Excel, PDF of het boekhoudpakket.

Webuildapps maakt gebruik van WeFact

“Sinds 2010 gebruiken wij de facturatie software van WeFact naar volle tevredenheid. Het werkt heerlijk snel en overzichtelijk, iedereen kan er makkelijk mee werken. Het team achter WeFact communiceert snel en duidelijk. Er wordt goed geluisterd naar nieuwe wensen.”

— Marco de Waard, Webuildapps

WeFact is het beste facturatieprogramma voor de kleine ondernemer en om te factureren als particulier. Het factureringsprogramma is van alle gemakken voorzien als offertes die online geaccepteerd kunnen worden, betalingen welke via iDEAL voldaan kunnen worden, u kunt een pakbon maken en een mobiele facturatie app. Veel ondernemers zijn op zoek naar een eenvoudig facturatieprogramma en vinden bij WeFact dé oplossing.

Bent u ook op zoek naar een factureringsprogramma? Dan is WeFact een ideale oplossing. Start een proefperiode en krijg 30 dagen gratis gebruik van het factureringsprogramma.

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Wat vroegen andere gebruikers zich af?

In WeFact maakt u facturen en offertes, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u actueel inzicht in uw administratie. Geen fouten in berekeningen en opeenvolging factuurnummers meer, iDEAL betalingen ontvangen en houd grip op openstaande facturen.

WeFact is gemaakt voor ondernemers zonder boekhoudkennis. De ervaring heeft geleerd dat ondernemers uit alle sectoren binnen 15 minuten aan de slag zijn. Klik hier om uw eerste factuur te maken met WeFact. De proefperiode is 30 dagen en gratis.

Ja, u hoeft niets te downloaden. Dit is het voordeel van WeFact, u heeft altijd en overal toegang tot uw WeFact administratie. Via de computer, tablet of mobiele app. Lees de voordelen over het online factureren met WeFact.

Nee, WeFact is online en kan op iedere computer met internet via de browser (zoals Chrome of Safari) gebruikt worden. Daarnaast is er ook een handige mobiele app beschikbaar om op een mobiele telefoon de administratie te voeren. Deze kan je downloaden via de Apple App Store of Google Play Store . Maak uw eerste factuur, vraag een gratis proefperiode aan.

WeFact is standaard beschikbaar in het Nederlands en Engels. Daarnaast kunnen digitale facturen in alle talen worden opgemaakt en verzonden.

Voor internationale facturen kan WeFact prima worden gebruikt. Binnen WeFact is het onder andere mogelijk om per factuur een andere huisstijl en BTW codes aan te houden. Hiermee is online factureren een eenvoudige handeling.

Als ondernemer is er een verplichting om een correcte (online) administratie bij te houden. Vanuit dat oogpunt is het raadzaam om dit in een factuursysteem bij te houden, maar dit is geen verplichting.

Overstappen is eenvoudig en snel. Binnen WeFact zijn er veel mogelijkheden om via een Excel import bijvoorbeeld huidige stamgegevens, producten of abonnementen toe te voegen aan WeFact. Daarnaast kennen we met boekhoudpakketten zoals ExactOnline en Twinfield een directe integratie waardoor we automatisch gegevens kunnen ophalen.

Al meer dan 15 jaar zijn wij bezig om administratieve processen zoals facturen maken, offertes versturen en het verwerken van inkoopfacturen voor ondernemers makkelijker te maken. Die ervaring hebben wij omgezet naar het product en kunnen daardoor bij vrijwel alle vragen rondom verkoopfacturen ondersteunen. Als (startende) ondernemer lijkt een factuur maken simpel, maar voor velen volgt er meer en meer complexiteit.

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

 • Wij maken uw huisstijl na
 • Importeren van klanten en leveranciers
 • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.