Hoe maak je een offerte?

Online offerte accepteren

Een offerte opstellen, iedere ondernemer heeft hier meestal een eigen passende manier voor gevonden. Vaak heb je online voorbeelden bekeken of heb je offertes die je zelf ontvangen hebt, gebruikt als leidraad. Belangrijk wanneer je de vraag stelt “hoe maak ik een offerte?” is om na te denken hoe je jouw klant gaat overtuigen. Houd de offerte kort en bondig, maar wel volledig. Zorg dat de offerte begrijpelijk is en fijn leest. Geef ook duidelijk aan wat wat de kosten zijn, het liefst zo specifiek mogelijk zodat de klant ook snapt hoe jij op zo’n totaalbedrag komt.
Een offerte programma als WeFact kan helpen bij het opstellen offerte.

Hoe stel je een offerte op in een offerte programma?
Binnen WeFact is er een gebruiksvriendelijke mogelijkheid om offertes op te stellen. Voordat je offertes gaat maken is het belangrijk dat je de standaard lay-out van offertes naar wens hebt ingericht. Zodat je hierna voornamelijk de focus hoeft te hebben op de producten of diensten welke je offreert.

Het inzetten van WeFact biedt jouw klanten ook direct de mogelijkheid om online de offerte te laten accepteren. Bovendien maakt het programma je alert op (bijna) verlopen offerte voor een goede opvolging en je de offerte dus niet uit het oog verliest.

Hoe maak je een offerte? Met WeFact!
Ervaar zelf eens het gemak van WeFact tijdens een 30 dagen proefperiode.