Het verschil tussen een online boekhoudprogramma en WeFact

Wat is het verschil tussen een online boekhoudprogramma en WeFact? Waarom heeft mijn accountant/boekhouder het toch steeds over een aanvullend boekhoudprogramma online? Wat is het beste boekhoudprogramma online waar WeFact mee koppelt? 
Allemaal vragen die zeer regelmatig binnenkomen bij onze Customer Care.

Als ondernemer lever je bijvoorbeeld diensten en goederen die je uiteraard graag in rekening wilt brengen bij de klant. Het online factureren kan uiteenlopen van abonnementen facturatie, via mobiele telefoon of tablet, met iDEAL betaallink, automatisch incasso, etc.

Wij bouwen elke dag met veel passie aan WeFact om de brug te zijn tussen ondernemer en accountant/boekhouder. Voor de ondernemer geen hoofdbrekens over grootboekrekening en btw codes, en voor de accountant/boekhouder veel mogelijkheden om deze instellingen juist wel op de achtergrond in te voeren. Wat een een groot voordeel is voor zowel de ondernemer als accountant is dat de omzetgegevens in het boekhoudprogramma online gedetailleerd te zien zijn in plaats van gecomprimeerde gegevens op één grootboekrekening.

Beste online boekhoudprogramma

In onze hoeveelheden administraties zien we vooral heel veel koppelingen met Exact Online, Twinfield, UNIT4 Multivers en een sterk groeiende vraag naar SnelStart en Yuki. Wij hebben zelf geen voorkeur qua online boekhoudpakket, anders dan dat deze coöperatief is ingesteld qua technische koppelingen en daarin geen restricties doorvoert.

Daarnaast is er een enorme groep ondernemers die WeFact zelfstandig gebruikt als boekhoud en factuurprogramma en daarmee kan voldoen aan de wettelijke verplichtingen richting bijvoorbeeld de Belastingdienst. In feite is voor die groep WeFact al het beste online boekhoudprogramma!

WeFact zelf een testen? Vraag een vrijblijvende proefperiode aan!