Een offerte voorbeeld, direct bruikbaar!

Op zoek naar een gratis offerte voorbeeld om zelf een offerte te kunnen maken? Download hier een voorbeeld offerte in Excel.

In deze voorbeeld offerte zijn formules opgenomen die er voor zorgen dat btw-berekeningen en bedragen-optellingen automatisch goed gaan.
Pas de gegevens aan in het bestand zoals je bedrijfsgegevens, logo en geldigheidstermijn. Je maakt dan je eigen offerte voorbeeld die je als basis kan gebruiken voor het maken van nieuwe offertes.

Hieronder zie je een voorbeeld offerte dienstverlening.

Voorbeeld offerte dienstverlening.

Deze voorbeeld offerte website geeft je een start om een offerte te maken in Excel. Echter heeft het werken in Excel ook zijn beperkingen.

Offerte software voor meer opties

Offerte software kan vaak net dat extraatje bieden om het maken van offertes nóg eenvoudiger te maken en je klant te overtuigen. Zo heeft het gebruiken van WeFact de voordelen dat je offertes uit meerdere pagina’s kunnen bestaan en de offerte online verstuurd kan worden in PDF. Maar ook helpt WeFact dat de opvolging van een offerte goed verloopt. Zo kan de klant de offerte online accepteren en word je alert gemaakt om contact op te nemen wanneer de offerte bijna verlopen is.

Zelf een voorbeeld offerte maken? Ervaar zelf het gemak van WeFact en vraag een 30 dagen gratis proefperiode aan. Onze helpdesk helpt je de huisstijl volledig in te richten aan de hand van een offerte voorbeeld.

Je kan vandaag nog je eerste offerte maken!